تبخال زدن بعد از تزریق ژل | بعد از تزریق ژل هم مانند قبل از تزریق ژل باید مراقبت هایی را جهت تاثیرگذاری بهتر و برطرف سازی برخی از مشکلات ایجاد شده ناشی از تزریق ژل انجام دهید. تبخال بعد از تزریق ژل لب یکی از رایج ترین مشکلات در برخی از افراد می باشد. وجود تبخال بعد از تزریق ژل لب از علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل می باشد.
تبخال بعد از تزریق ژل لب در میان چه افرادی رایج است؟
تبخال نوعی عفونت می باشد که در هر قسمت از بدن ممکن است ایجاد شود. بعد از تزریق ژل ایجاد عفونت و تبخال زدن بسیار نادر است اما در برخی از افراد که سابقه تبخال دارند ممکن است بعد از تزریق ژل دچار تبخال شوند این افراد باید هنگام تزریق ژل و قبل از آن قرص تبخال مصرف کنند در صورتیکه این افراد بعد از تزریق ژل دچار تبخال شوند، باید قرص تبخال بعد از تزریق ژل لب را تنها با مشورت دکتر خود مصرف نمایند.
تبخال زدن بعد از تزریق ژل در چه نواحی اتفاق می افتد
از آنجایی که از ژل بیشتر برای زیبایی صورت استفاده می شود. بنابراین تبخال و ایجاد عفونت نیز بیشتر در نواحی صورت مرسوم می باشد. ایجاد تبخال و عفونت به خصوص تبخال زدن بعد از تزریق ژل لب در ناحیه لب و آن هم برای افرادی که سابقه تبخال داشته باشند اتفاق می افتد. وجود تبخال بعد از تزریق ژل موجب نگرانی بیشتر استفاده کنندگان از ژل شده است که بهترین راه درمان تبخال بعد از تزریق ژل مراجعه با پزشک می باشد.
همانطور که بیان شد ایجاد عفونت بعد از تزریق ژل امری نادر و غیر ممکن می باشد و نمی توان تزریق ژل را دلیل آن برشمرد. در بیشتر مواقع احتمال عفونت وجود دارد و تزریق ژل با استفاد ازسوزن در زیر لب حتی اگر در محیط کاملا استریل اتفاق بی افتد عفونت هایی که در بدن و ناحیه پوست وجود دارد در سطح ظاهری پوست خود رانشان می دهند که تبخال نمونه ای از این موارد است.
علت تبخال بعد از تزریق ژل
دلایل مختلفی برای ایجاد تبخال بعد از تزریق ژل وجود دارد. از مهمترین دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ژل در ناحیه وسیعی تزریق شود.
- ژل به صورت عمیق تری در ناحیه زیرین پوست وارد شود.
- کسانی که سابقه تبخال دارند.
درمان تبخال بعد از تزریق ژل
کسانی که سابقه تبخال دارند بهتر از قبل از اینکه اقدام به تزریق ژل نمایند این موضوع را با دکتر خود در میان بگذارند، اما بهترنی راه درمان تبخال بعد از تزریق ژل در اینگونه افراد مصرف قرص تبخال می باشد. انواع تبخال بعد از تزریق ژل را بر اساس زمان ایجاد می توان به دو دسته تقسیم نمود، آنهایی که بعد از تزرق ژل بلافاصله ایجاد می شوند و تبخال هایی که بعد از چند ماه ایجاد می شوند. در مورد تبخال هایی که بعد از چند ماه ایجاد می شوند می توان به این مورد اشاره کرد که نسبت به درمان با تبخال هایی که بلافاصله ایجاد می شوند مقاوم تر هستند.
درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
توصیه ما برای درمان تبخال و عفونت لب بعد ازتزریق ژل مصرف آنتی بوتیک سفالکسین ۵۰۰mg qid PO و کلیندامایسین ۱۵۰mg qid PO به مدت شش هفته می باشد تا تبخال ها که علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل هستند به مرور زمان از بین بروند.
از بین بردن ژل ناحیه تزریق شده
اگر با روش های قبلی نتوانستید اقدام به درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل نمایید می بایست ژل ناحیه تزریق شده را از بین ببرید این کار را میتوانید با استفاده از برخی حلال های خاص انجام دهید. چنانچه از ژل های هیالورونیک اسید استفاده کرده اید می بایست از هیالورونیداز با غلظت خاص برای از بین بردن ژل ناحیه تزریق استفاده کنید. دوز (غلظت) ماده انحلال بستگی به مقدار ژلی دارد که باید حل شود. به عنوان مثال ۱۰u می تواند ۰٫۱mls هیالورونیک اسید را در خود حل کند.
راه دیگر برای درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل، تزریق جنتامیسین در ناحیه تزریق شده می باشد. که باید در تعداد مراحل متعددی این تزریق و استخراج انجام شود که فواصل زمانی آن میتواند با توجه به نظر پزشک معالج تعیین شود. در نتیجه بعد از درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل برای حل کردن ژل از هیالورونیداز می توان استفاده کرد. روشی دیگر نیز برای حل کردن ژل وجود دارد که می توان ترکیب تزریق کلاریترومایسین و هیالورونیداز و استروئید استفاده کرد.
توجه: در صورت مشاهده کردن علائم عفونت بعد از تزریق ژل یا هر نوع پر کننده دیگر اقدام به خود درمانی ننمایید. بهترین کار مراجعه به پزشک معالج و استفاده از روش های اصولی درمان می باشد.
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل
از مهم ترین علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تبخال
- التهاب های پوستی شدید
مطالب جذاب و آموزشی دیگر:
درمان ریزش مو با دستگاه هایفرکوئنسی
بین جلسات لیزر چند بار باید شیو کنیم؟