راههای درمان جوش صورت در بارداری
از جوش صورت در بارداری چه میدانید ؟ درمان آکنه در این دوران، نکات و الزمات خاص خود را دارد و نمیتوان از هر دارو و یا محصولی استفاده کرد.
علت ایجاد جوش صورت در بارداری
جوش زدن در بارداری ، امری شایع است. در حقیقت، از هر دو زن، یکی در دوران بارداری به آکنه مبتلا میشود. در برخی موارد، آکنه ممکن است شدید باشد. علت اصلی بروز آکنه، افزایش سطح هورمون در سه ماهه اول بارداری است. افزایش سطح هورمونها باعث تولید بیشتر چربی طبیعی روی پوست و در نتیجه ایجاد جوش میشود.
پیش بینی اینکه چه زنانی در این دوران دچار جوش یا آکنه میشوند، دشوار است. اما اگر شما سابقه جوش یا بروز آکنه را در شروع سیکل قاعدگی دارید، بیشتر در معرض آکنههای دوران بارداری خواهید بود. همچنین اگر شما در طول سه ماهه اول بارداری به آکنه دچار نشوید، احتمال ابتلای شما به این بیماری در ماههای بعدی پایین میآید؛ چراکه شروع این عارضه در سه ماهه دوم و سوم بارداری غیرمعمول است.
کنترل آکنه در زمان بارداری میتواند کار دشواری باشد، زیرا بسیاری از داروهای تجویزی و حتی داروهای بدون نسخه برای درمان آکنه، خطر بروز نقایص مادرزادی را بالا میبرند. به طور کلی، شما باید از مصرف هر نوع دارویی که حتی احتمال کمترین صدمه را به جنین در پی دارد، اجتناب کنید.
در ادامه اطلاعات مفیدی در مورد درمان جوش صورت در بارداری آمده است که به ایمنی شما و جنین در دوران بارداری کمک میکند.
درمان آکنه در دوران بارداری را به چند دسته امن و بدون خطر که مجاز در زمان بارداری است می توان تقسیم کرد.
-
دسته اول محصولات و درمان های موضعی
- ساده ترین راه استفاده از فیس واش ها و تونرهای مخصوص پوست چرب است که حاوی گلایکولیک اسید باشد.
- استفاده از ضدجوش های موضعی که به صورت نقطه ای روی جوش ها استفاده میشود مانند بنزوئیل پراکساید و سالیسیلیک اسید نیز مجاز است.
- آنتی بیوتیک های موضعی مانند اریترومایسین و کلیندامایسین نیز مجاز است.
- اما تمامی محصولات حاوی رتینوئیدها غیرمجاز می باشد.
-
دسته دوم جلسات پاکسازی و فیشال پوست چرب و آکنه دار
فیشالیست حرفه ای برای پوست صورت شما در کلینیک اقدامات لازم و مجاز در بارداری را انجام می دهد که قطعا این روش در کنار استفاده از محصولات موضعی درمانی مکمل به شمار می آید.
- دسته سوم در صورتی که اکنه ها با درمان های موضعی برطرف نشد با دستور پزشک مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی مجاز است.
- دسته چهارم نقش تغذیه در کاهش آکنه
برای پیشگیری و کاهش اکنه دوران بارداری ، خانم باردار باید موادغذایی حاوی فیبر ،ویتامین B ،A ، کروم و اسیدهای چرب را در رژیم غذایی اش بگنجاند ، اما کافئین،شکر و غذاهای چرب باعث بروز آکنه و بدتر شدن وضعیت انها خواهد شد.
مطالب پیشنهادی مرتبط :