میزان موفقیت روش درمانی لیزر
اگر چه لیزر جای جوش به طور کامل و صد در صد زخم های به جا مانده از جوش های قدیمی را از بین نمی برد، اما ظاهر آن ها را به شدت تحت تأثیر قرار داده و آسیب ها و اثرات بجا مانده آن را به حداقل می رساند.
البته مشخصات پوست صورت نیز در نتیجه به دست آمده از این روش درمانی مؤثر خواهند بود. برای مثال پوست های رنگ تیره و یا چروکیده گزینه مناسبی برای لیزر جای جوش نخواهند بود. هر چند نظر نهایی در این باره را باید پزشک متخصص اعلام نماید.
مناطق هدف در لیزر جای جوش
آیا در هر منطقه ای از بدن می توان از لیزر جای جوش استفاده نمود؟ علاوه بر پوست صورت مناطق زیر نیز می توانند دریافت کننده این روش درمانی باشند.
- صورت
- نیم تنه فوقانی
- اندام های خصوصی
- بازوها
- گردن
فواید
جدا از درصد بالای موفقیت روش درمانی لیزر جای جوش این متد درمانی دارای مزایایی نیز برای فرد بیمار می باشد. یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از این روش ترغیب سلول های جدید به ترمیم جای زخم و شادابی پوست می باشد.
همچنین ناهنجاری های بافتی روی پوست از بین رفته و از ضخامت اسکارها کاسته می شود و پوستی روشن تر و هموارتر خواهید داشت که افزایش اعتماد بنفس را با خود همراه دارد.
بیشتر بخوانید : لیزر جای جوش و سالک
عوارض لیزر درمانی
این روش نیز مانند بسیاری دیگر از روش های درمانی و زیبایی دارای عوارضی است که البته این عوارض خوشبختانه موقتی بوده و بعد از چند روز کاملاً از بین خواهند رفت.
- دردی که معمولاً ۱ تا ۲ ساعت بعد از عمل به اتمام می رسد و ورمی که به علت تابش لیزر معمولاً ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از عمل همراه مراجعه کننده خواهد بود.
- خون ریزی ، پوسته پوسته شدن و زخم در محل تحت تابش لیزر
- تغییر رنگ و قرمزی و التهاب که می تواند تا ۱۰ روز باقی بماند
- عفونت
- خارش که ۱۲ تا ۷۲ ساعت بعد در ناحیه تحت درمان محتمل است.
- تغییر رنگ ناخوشایند پوست
- ۵ تا ۷ روز بعد پوست اندازی شروع می شود.
این ها نمونه هایی از عوارض لیزر درمانی هستند که می توان انتظار آنها را داشت. البته بسته به اندازه و محل تحت تابش لیزر طول درمانی کامل لیزر جای جوش تا ۲۱ روز است و بعد از تکمیل دوره درمان دیگر شاهد عوارض آن نخواهید بود.
سئو توسط شرکت مهندسی کلینیک 24