آیا لیزر بیکینی برای دختران عوارض دارد ؟
از بین بردن موی زاید در بانوان در بین افرادی که به دنبال راه حلی برای حذف موهای زاید مخصوصا در نواحی حساس مثل بیکینی هستند ، لیزر بسیار موثر تر و کم دردسر تر از روش های دیگر است . از این رو این روش در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.
لیزر بیکینی و عوارض آن
هیچ احساسی بهتر از تجربه ی پوستی لطیف و بدون مو بعد از اصلاح نیست. تصور کنید چقدر عالی ست اگر هر روز چنین احساسی را بدون تلاش آزار دهنده برای از بین بردن موهای زائد در ناحیه ی بیکینی خود داشته باشید.
شیو کردن یا اپیلاسیون ناحیه ی بیکینی دشوار است و معمولا موفق به از بین بردن همه ی موها نمی شویم. همیشه دیدن چند تار موی باقی مانده پس از اصلاح آزارمان می دهد. از سوی دیگر این روش ها وقتگیر هستند و نتایج طولانی مدت ندارند. حتما شما نیز پس از استفاده از تیغ اصلاح شاهد یک یا چند مورد از علائم زیر بوده اید : قرمزی پوست، حساسیت ،زخم ، بریدگی، عفونتهای پوستی، تبخال و زگیل . اصلاح با تیغ علاوه بر این مشکلات زمینه ی ایجاد جوش و موهای زیر پوستی را هم فراهم می کند.
با انجام لیزر دیگر چنین مشکلاتی نخواهید داشت. به همین دلیل استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد ناحیه ی بیکینی بهترین راه ممکن است. این مقاله را مطالعه کنید تا در مورد لیزر ناحیه ی بیکینی بیشتر بدانید .
لیزر موی زاید در بانوان ناحیه ی بیکینی یک فرآیند بسیار ساده است که نگرانی خاصی بابت انجام آن نباید داشته باشید. لیزر بیکینی توسط فرد متخصص و زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو یا خود شخص پزشک انجام می شود با این تفاوت که انجام لیزر توسط پزشک متخصص هزینه بیشتری برای شما دارد. پرتوهای لیزر به بخشی از پوست که قرار است درمان شود می تابند و به رنگ دانه های ملانینی مو گرما می دهند و به این ترتیب فولیکول های آن قسمت را از بین می برند. لیزر بدون این که هیچ آسیبی به بافت اطراف وارد کند فولیکول مو را از بین می برد.
در هر کدام از فولیکول هایی که آسیب دیده باشند در آن ناحیه موی دیگری رشد نمی کند و موهایی که در داخل آن وجود داشتند نیز از بین می روند. به این ترتیب ناحیه ی بیکینی بدون مو و لطیفی خواهید داشت !
آیا لیزر موهای زائد بیکینی واقعا بی خطر است؟
به طور کلی خطرات ناشی از لیزر و عوارض جانبی طولانی مدت آن بسیار نادرند. افرادی که از روش لیزر برای حذف موی زائد در ناحیه بیکینی استفاده می کنند همیشه نگران این مسئله هستند که پرتوهای لیزر به اندام های داخلی و ساختار سلولی بدنشان نفوذ کرده و منجر به ناباروری، سرطان یا هر مشکل دیگری شوند.
شایعه درباره لیزر موی زاید در بانوان که ممکن است باعث ناباروری و آسیب دیدن پرده ی بکارت شود، فقط در حد همان یک شایعه است و صحت ندارد.
نوع لیزری که برای از بین بردن موهای زائد استفاده می شود کمتر از یک میلی متر به پوست نفوذ می کند. پس به هیچ کدام از اندام های داخلی بدن مثل تخمدان ها برخورد نمی کند و در نتیجه به آن ها آسیب نمی ر
اند . پس از این جهت نگران نباشید. با این که لیزر موهای زائد ناحیه ی بیکینی بی خطر است اما اگر باردار هستید ریسک نکنید و درمان را به بعد از دوره ی بارداری موکول کنید .
لازم به ذکر است که مانند هر روش درمانی دیگری لیزر موهای زائد نیز در طول درمان و یا پس از آن عوارض کوتاه مدت به همراه خواهد داشت . البته اگر درمان به روش درست و اصولی و توسط تکنسین مجرب انجام شود خطر و عارضه ی آن به حداقل خواهد رسید. لیزر بیکینی نیز از این قاعده مستثنی نیست.